Vandra, skida, segla, njut och skratta

På allas läppar
Vi på Arena vill tillföra det där lilla extra som alla pratar om – vi tänker nytt och vi tänker kreativt. Ett lyckat möte, en givande konferens eller ett storslaget äventyr har många ingredienser för att motsvara de förväntningar som du har satt upp. Vi skräddarsyr ditt event helt efter dina önskemål och ekonomiska förutsättningar.

Stort som smått
Om det så är en trevlig eftermiddag på en segelbåt i stockholms skärgård, en sportweekend i någon europeisk huvudstad. eller en aktivitet och kunskapsresa som avslutas med en oförglömlig konsert. Vad det än är så gör det gott för ditt företag eller organisation.

Mot toppen!
Eller varför inte göra en annorlunda resa till Kebnekaise med kunder och personal – ett perfekt sätt att kombinera äventyret med utbildning, affärer eller att svetsa ihop alla till ett riktigt lag. Kebnekaise har blivit något av en riktig bas i vår verksamhet och är mycket uppskattat som resmål. Vi har bland annat skapat en tävling via socialamedier, där en våra kunder – Volvokort – lottade ut ett antal platser där vinsten var att bestiga Kebnekaises topp.