Låt vågorna lyfta dig

Företaget
Cramo är en paneuropeisk uthyrningskoncern vars moderbolaget Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors. Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Uppdraget
För Cramo skapade vi Cramo Sailing Team, där företaget skaffade sig en unik plattform för aktiv marknadsföring. Cramo har under åren nyttjat teamet för seglingar med både personal och kunder och teamet har dessutom varit ett av dom framgångsrikaste på tävlingar runt om i landet. Arena Stod för den kommersiella delen av projektet, både under uppstart och att driva projektet under tre års tid.

Ett välsmort nätverk
Vi kan mycket men inte allt. Då är det skönt att veta vilka trådar man ska dra i och vilka personer man ska kontakta för att alla bitar ska falla på plats. Vare sig det gäller att koka massor av kaffe eller bestiga höga berg ser vi till att genomföra våra uppdrag.